Elite Trade

ХБИ «Булочка Изи Бриошь»

Рецептура

Количество Единицы измерения
Мука пшеничная в/с 100 кг
Изи Бриошь 5 кг
Дрожжи инстантные высокоактивные 2.8 кг
Молоко сухое 3 кг
Сахар-песок 10 кг
Глюкозно-фруктозный сироп 12 кг
Маргарин 82% 10 кг
Яйцо куриное / меланж 10 кг
Начинка (Кремфил / Фрутфил / Дели мак) 40 кг
Сапоре Фиделио 1 кг
МБ Супер 1 кг
Вода 32 – 33 кг

Технологический процесс

шаг за шагом

Время замеса, мин.

4 – 5 на 1-ой скорости;

10 – 12 на 2-ой скорости

(время может измениться в зависимости от конструкции тестомесильной машины, месить до полного развития клейковинного каркаса)

Температура теста,ºС

26 – 28

Время брожения, мин.

5 мин. в холодильнике при +5

Формовка

Тесто раскатывают на раскаточной машине в ленту до толщины 2,4 мм и равномерно наносят начинку , затем скатывают в рулет и нарезают, придают необходимую форму

Масса тестовой заготовки, кг

0,06–0,1

Время расстойки, мин.

60 мин.

Параметры расстойки

t 38°С ; W 75%

Декорирование – отделка поверхности

Перед выпечкой допускается отделка поверхности «Сансет Глейз» или яичной смазкой.

Параметры выпечки

230–220°С, 8–9 мин

О рецептуре

Уровень сложности:
1
1

Назначение

  • Пасха
  • Сезонный ассортимент (зима)
  • Сезонный ассортимент (весна)
  • Сезонный ассортимент (лето)
  • Сезонный ассортимент (осень)

282 thoughts

  1. Уведомление: führerschein kaufen original
  2. Уведомление: ba14uc
  3. Уведомление: sidegra
  4. Уведомление: Thai Massage Toowong
  5. Уведомление: mushroom gummies reviews
  6. Wonderful goods from you, man. I’ve take into accout your stuff prior to and you’re just too fantastic.

    I actually like what you’ve got here, really like what you are saying and the way in which in which
    you say it. You’re making it enjoyable and you continue to take care of to keep it smart.

    I can not wait to read much more from you. That is really a tremendous website.

  7. Ahaa, its good discussion concerning this article
    at this place at this website, I have read all that, so at this
    time me also commenting at this place.

  8. Great blog you’ve got here.. It’s hard to find excellent writing like yours nowadays.
    I really appreciate individuals like you! Take care!!

  9. Уведомление: บับเบิ้ล
  10. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

  11. Your thing regarding creating will be practically nothing in short supply of awesome. This informative article is incredibly useful and contains offered myself a better solution to be able to my own issues. Which can be the specific purpose MY PARTNER AND I has been doing a search online. I am advocating this informative article with a good friend. I know they are going to get the write-up since beneficial as i would. Yet again many thanks.

  12. Nice to meet you! We are a online retailer since 1988. Welcome to Elivera 1988-2023. EliveraGroup sells online natural cosmetics, beauty products, food supplements. We connect people with products and services in new and unexpected ways.

  13. Hello this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  14. Howdy! This post couldn’t be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he’ll have a very good read. I appreciate you for sharing!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.